avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... POSTDOCTORAT -
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

POSTDOCTORAT -

Buna ziua,
Buna ziua,

In prezent sunt in concediu de ingrijire copil si m-ar interesa inscrierea la Scoala PostDoctorala. In acest caz, datorita incasarii bursei doctorale, nu mai pot primi indemnizatia de ingrijire copil.
Aceasta scoala PostDoctorala (dupa absolvirea doctoratului) este considerata vechime in munca?
Daca renunt la indemnizatie (CIC), va trebui sa revin la locul de munca pe care il avem anterior intrarii in CIC si in paralel sa urmez studiile acestei scoli? Sau pot renunta la indemnizatia pt copil si urmez doar scoala?
As putea sa-mi mai iau, si ore ca si cadru didactic asociat?
Metionez ca inainte de suspendarea contractului de munca, pt intrarea in CIC, aveam doua locuri de munca (unul la privat si unul la stat, ca si cadru didactic asociat)
In aceste cazuri, se mai acorda stimulentul de insertie?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Postdoctorat andyc25 andyc25 Buna ziua, In prezent sunt in concediu de ingrijire copil si m-ar interesa inscrierea la Scoala PostDoctorala. In acest caz, datorita incasarii bursei ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind revenirea din concediul de ingrijire al copilului, cadru didactic universitar, sub incidenta legii len1 / 2011 TarTeodora TarTeodora Buna ziua, Numele meu este Teodora si sunt cadru didactic universitar. Am un baietel nascut in data de 02.septembrie 2013. Speta pe care doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie pentru concediu crestere copil andyc25 andyc25 Buna dimineata, As dori sa va intreb daca se suspenda plata indemnizatiei pentru ingrijirea copilului in cazul in care incep scoala postdoctorala unde ... (vezi toată discuția)