avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

Buna ziua .Ma intereseaza ce salariu se incaseaza la 180 ore lucrate adica 15 zile pe luna numai de noapte de la ora 18 la ora 6 .Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters334080 , utilizator 14:16, 21 Octombrie 2014
1. Munca prestata intre orele 22,00-6,00 este considerata munca de noapte.

2. Salariatii de noapte beneficiaza:
a) fie de program de lucru redus cu o ora fata de durata normala a zilei de munca, pentru zilele in care efectueaza cel putin 3 ore de munca de noapte, fara ca aceasta sa duca la scaderea salariului de baza;
b) fie de un spor pentru munca prestata in timpul noptii de 25% din salariul de baza, daca timpul astfel lucrat reprezinta cel putin 3 ore de noapte din timpul normal de lucru.

3. Ce salariu aveti trecut in c.i.m.?
Ce am vazut in fluturas am vazut ca am spor de noapte de 25% si salariul este de 900 brut.si un spor de 3% de fidelitate post

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore de noapte soucadan soucadan Buna ziua, orele efectuate intre ora 23,00 si 7,00 sunt considerate ore de noapte si pot fi platite cu un spor de 25%, sau trebuie obligatoriu modificat ... (vezi toată discuția)
Sporul de noapte se calculeaza in functie de numarul de ore lucrate ... max36 max36 Sporul de noapte se calculeaza in functie de numarul de ore lucrate ? Daca lucrezi permanent de noapte se calculeaza tot la nr de ore sau se acorda 25% din ... (vezi toată discuția)
Spor ore noapte Croatia Croatia Cate nopti trebuie lucrate intr-o luna pentru a beneficia de sporul de noapte! (vezi toată discuția)