avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare

Buna ziua, sotul meu detine un apartament cu care a girat un credit de nevoi personale inainte de casatorie. Mentionez faptul ca in contractul cu banca scrie - necasatorit.Nu a mai achitat ratele si urmeaza sa fie executat apartamentul , el neavand alte bunuri pe numele lui si neffind salariat.Eu si bunurile mele pot fi executate, inclusiv poprire pe salariul meu ? Mentionez de asemenea ca suntem casatoriti de 5 ani si locuim in respectivul apartament.Multumesc frumos, Andra
Cel mai recent răspuns: Lucian Cojocar , Avocat 20:23, 20 Octombrie 2014
Bunurile si salariul dvs. nu pot fi executate silit pentru datoria sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale alexpop alexpop Tatal meu a contractat un credit de nevoi personale si un card de credit si din motive obiective nu a mai reusit sa achite ratele. Creditul a fost dat spre ... (vezi toată discuția)
Probleme credit nevoi personale cristidas cristidas Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la o banca, de aproximativ 2 ani de zile, si de aproape 3 luni nu am reusit sa mai achit aceste rate, momentan ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie pt credit nevoi personale sot Anka1983 Anka1983 Deci problema mea este asa. Sotul a luat un credit de nevoi personale in prima luna de casatorie, nu am girat si semnat pentru el.Acum nu si-a platiti ratele ... (vezi toată discuția)