avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Va rog sa-mi spuneti daca dupa incheierea contractului de munca pe perioada determinata de 6 luni, am dreptul la ajutor de somaj?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sori19 , utilizator 21:33, 21 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
1. Trebuie ca in cele 24 de luni premergatoare inregistrarii la Agentia de Somaj sa aveti 12 luni de stagiu de cotizare la somaj.

2. Cele 12 luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.
Nu am mai lucrat cu contract in ultimul an si nici in ultimii 2 ani. va multumesc pt. ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj mariokempess mariokempess Buna ziua, Daca am un contract de munca pe perioda determinata,3 luni,pot beneficia de ajutor de somaj,la terminarea contractului?Mentionez ca mai am ... (vezi toată discuția)
Somaj rapidcristi rapidcristi Fratele meu lucreaza de cativa ani la o firma cu contract de munca pe perioada determinata (1 august - 30 aprilie) sta 3 luni de zile acasa si apoi din nou ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa expirarea unui contract pe durata determinata kurti kurti Buna seara,am o intrebare am lucrat 7 luni fara intrerupere la o firma cu contract pe durata determinata.Inainte de aceste 7 luni am lucrat la alta firma. Am o ... (vezi toată discuția)