avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie CCSD emisa in 2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie CCSD emisa in 2009

Buna ziua. Eu si surorile mele avem un dosar la Anrp, in care tatal meu a obtinut decizie a CCSD in anul 2009. Intre timp a decedat iar noi am preluat dosarul. Raspunsul celor de la ANRP este ca au trecut 3 ani de la emiterea deciziei, iar tatal nostru nu si-a exprimat alegerea, daca vrea actinuni la FP sau bani. Dar din cate am citit pe internet ANRP a fost suspendata 2 ani si jumatate, timp in care au fost suspendata si emiterea de plati sau primirea de documente. Acum i-am dat in judecat la fix 5 ani de la data emiterii deciziei. Spuneti-mi va rog, am vreo sansa de castig sau ma bat cu morile de vant..? Multumesc

Alte discuții în legătură

Decizie iccj cipelinio cipelinio Buna ziua. am o intrebare legata de o decizie a Inaltei Curti: Inalta curte caseaza o sentinta a Curtii de Apel Bucuresti, casează sentinţa recurată şi ... (vezi toată discuția)
Ordonanta nr.4 din 13 martie 2012 Maria - Amelia Ionescu Maria - Amelia Ionescu Poate cineva sa ma lamureasca daca aceasta ordonanta este constitutionala si daca produce efecte retroactive ? Multumesc (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire gheorghesandu gheorghesandu buna seara am obtinut o sentinta la curtea de apel prin care ccsd si anrp sant obligate sa-mi solutioneze dosarul de despagubire in termene precise , scurte ... (vezi toată discuția)