Se pare ca intrebarea mea nu gaseste rezonanta dorita sau nu are nimeni un raspuns!!
Conform legii 221 am primit recompensarea unor imobile demolate in anii 50-70.
ANAF sustine ca calculatia facuta de un expert numit de Judecatorie trebuie redusa cu TVA.Este corect? Care este valoarea TVA in acest caz?
Calculatia a fost facuta dupa Legea 256/1984 si au fost corf.de uzura respectiv 0,77-Metoda "Costului standart" si Catalogul de evaluare 124 " Metoda valorii de inlocuire"
Precizati legea/ anul si art. de lege invocat de catre ANAF pentru a putea primi un raspuns coerent.
In ce an a fost efectuata expertiza ? Expertul a calculat si TVA, atunci cand a stabilit valoarea imobilului ?
Este vorba despre Legea nr. 221/2009 privind condamnarile cu caracter politic si masurile administrative asimilate acestora, pronuntate in perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989.
=====
Mesaj reeditat
@ wulfhager
Discuţie Legea 221 Despagubire
Dată mesaj Vineri, 3 Octombrie 2014, 13:39
Imobilele mele au fost demolate in anii 70. Valoarea lor a fost calculata de un expert prin metoda "Costului standart" Decret Lege nr.256/1984 si prin metoda "Valorii de inlocuire" conform catalogului de evaluare nr.124fisa 4b. Avocatul ANAF a acceptat calculul dar pretinde ca valorile trebuiesc reduse cu TVA-ul.
Cladirile au fost ridicate in anii 1930.Este corect si daca da care este valoarea TVA in acest caz.
Nu a existat nicio discutie in 03.10.2014, userul a deschis 3 topicuri cu aceasta problema, din care doua i-au fost sterse ca nu a primit niciun raspuns si a ramas doar acesta unde i-ati raspuns dvs.
I-am repostat mesajul initial din data de 03.10.2014.
Supraevaluare imobil
ilielud
buna seara,intr-un proces de partaj pentru un imobil, in care eu trebuie sa despagubesc partile implicate in proces,expertul desemnat a evaluat imobilul la ... (vezi toată discuția)