avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... viteza retinere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

viteza retinere permis

am fost depistat cu aparatul radar pe raza localitatii plesoiu olt cu 101 km la ora. Mi s-a luat permisul pe loc si amenda. pot face contestatie legandu-ma de toleranta de 4% a aparatelor radar sa raman decat cu amenda si punctele de penalizare? Sau pot sa ma leg de faptul ca pe pv nu a trecut modelul tipul si seria aparatului radar, a scris doar ca am fost depistat cu aparatul radar montata pe masina cu nr MAI 1198.
Cel mai recent răspuns: goegbv , utilizator 09:41, 31 Mai 2020
Din punctul meu de vedere, la viteza aceasta faceti contestatie degeaba...dar e dreptul d-vostra sa incercati!
stan petru-radu a scris:

Din punctul meu de vedere, la viteza aceasta faceti contestatie degeaba...dar e dreptul d-vostra sa incercati!

si eu tot asa as zice de altcineva. dar din punct de vedere legal cred ca am sanse
am castigat procesul, aparatul radar nu avea omologare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru radar PGhe PGhe ciculam cu viteza de apoximativ 100 km la ora la iesirea din oras,dar nu mi-am imaginat ca semnul de restrictie inca este de 50 la ora Am fost prins de radar ... (vezi toată discuția)
Intr-un proces aflat in faza de apel in care intimat este brigada ... cyan cyan Intr-un proces aflat in faza de apel in care intimat este Brigada rutiera, speta fiind viteza de 81 km/h, respectiv, depasirea cu 31-40 km/h a vitezei admise ... (vezi toată discuția)
2 amenzi pentru depasirea vitezei legale in localitate in decurs de un minut stefaroiflorin stefaroiflorin In ziua de 10:05:2013 la ora 15:42 am fost detectat de radar cu viteza de 81 km in localitate si la 15:53 cu viteza de 116 km in aceeasi localitate . Apoi ... (vezi toată discuția)