avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcularea venitului lunar ca PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcularea venitului lunar ca PFA

Buna ziua! Trebuie sa nasc pe la mijlocul lunii decembrie 2014 si am PFA din 1 octombrie 2013. Spuneti-mi, va rog: 1.Cand pot sa suspend PFA-ul?
2. Concret, cum se calculeaza venitul lunar pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului daca platesc ca PFA impozit pe venit estimat? 3. Mentionez ca sunt si angajata si as dori sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pt CCC daca doresc sa se adauge si veniturile din PFA?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:36, 21 Octombrie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)
Cand se suspenda pfa pt indemnizatie ccc ContSters114803 ContSters114803 buna ziua la jumatatea lunii decembrie ar trebui sa nasc, sunt angajata cu cim pe perioada nedeterminata si am pfa separat . intrebarea mea este : cand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil profesii libere SCElena SCElena Buna ziua! Am nascut in data de 12 ian 2015. Anterior, lunar, am obtinut venituri salariale minim 12 luni. Incepand cu 2 dec 2014 am beneficiat de concediu ... (vezi toată discuția)