avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mutarea locatiei firmei din strainatate in Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mutarea locatiei firmei din strainatate in Romania

As dori sa stiu daca as putea sa mut o firma din Italia in Romania,ca taxele si impozitele sa le pot plati in Romania,dar ca punct de activitate sa fie in Italia. E posibil?
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 13:17, 22 Octombrie 2014
Nu. Ce puteti face insa : infiintati o firma in Romania ( SRL, II, etc), unde veti plati taxele si impozitele si deschideti punct de lucru in Italia.
Va multumesc de raspuns dl.Costas,doar ca firma e deja existenta in Italia :(. Dar daca as inchide firma din Italia si as redeschide in Romania un SRL,dar cu acelasi nume si activitate ca in Italia,cu punct de deschidere in Italia,e posibil?
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
ClaudiaCondrat, utilizator
Sigur.
Buna ziua,

Intr-adevar, deschiderea unei societati in Romania prin intermediul careia sa cumparati societatea din Italia ar transforma societatea straina in filiala a societatii romane. Preluarea activitatii in Romania poate fi facuta astfel, insa un transfer al sediului este exclus.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer actiuni firma de constructii madalinax78 madalinax78 Buna, sunt administratorul unei societati de comert import export materiale constructii si as vrea sa preiau actiunile unei firme de constructii straine activa ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru italia jonny_6 jonny_6 Buna ziua .Exista posibilitatea ca o firma din Romania sa -si deschida punct de lucru sau sucursala in Italia pentru o activitate de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)