avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura reziliere contract avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura reziliere contract avocat

Care este modul de reziliere al unui contract incheiat cu un avocat?
Am primit acasa o instiintare prin care avocatul ma informeaza ca reziliaza contractul cu mine in mod unilateral.
La dosarul cauzei pentru care a fost angajat nu a depus nimic, termenul fiind scurt si dosarul stufos eu nu mai am posibilitatea de a mai angaja un avocat nou si nici material nu mai pot.
Va mai fac iar mentiunea ca la dosarul cauzei nu e nimic depus.
Care este procedeul legal? Cu banii dati avocatului de catre mine cum ramane?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 17:00, 21 Octombrie 2014
daca dumneavoastra ati achitat integral onorariul stabilit in contractul de asistenta juridica iar cauza de reziliere nu va este imputabila, solicitati printr-o notificare domnului avocat restituirea onorariului . In legatura cu dosarul aflat pe rolul instantei, in aceasta situatie puteti adresa o cerere instantei de judecata pentru amanarea cauzei si acordarea unui nou termen pentru motivul rezilierii unilaterale si astfel avand posibilitatea de a va putea angaja un alt avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat lenes ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am ... (vezi toată discuția)
Inlocuire avocat milenescu milenescu Buna ziua, Am o intrebare incuietoare: am un avocat care se ocupa de 2 cazuri intentate impotriva mea, ambele de drept civil. Un proces e in fond, iar ... (vezi toată discuția)
Amanare judecata din motiv reziliere contract de asistenta juridica.angajarea ulterioara a aceluiasi avocat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cunoasteti cazuri similare si modul in care a procedat instanta de judecata daca avocatul reziliaza contractul de asistenta juridica cu clientul pentru neplata ... (vezi toată discuția)