Care este modul de reziliere al unui contract incheiat cu un avocat?
Am primit acasa o instiintare prin care avocatul ma informeaza ca reziliaza contractul cu mine in mod unilateral.
La dosarul cauzei pentru care a fost angajat nu a depus nimic, termenul fiind scurt si dosarul stufos eu nu mai am posibilitatea de a mai angaja un avocat nou si nici material nu mai pot.
Va mai fac iar mentiunea ca la dosarul cauzei nu e nimic depus.
Care este procedeul legal? Cu banii dati avocatului de catre mine cum ramane?
Va multumesc!
daca dumneavoastra ati achitat integral onorariul stabilit in contractul de asistenta juridica iar cauza de reziliere nu va este imputabila, solicitati printr-o notificare domnului avocat restituirea onorariului . In legatura cu dosarul aflat pe rolul instantei, in aceasta situatie puteti adresa o cerere instantei de judecata pentru amanarea cauzei si acordarea unui nou termen pentru motivul rezilierii unilaterale si astfel avand posibilitatea de a va putea angaja un alt avocat.
Avocat lenes
ZburleaFlorin
Buna seara.Astazi am vorbit cu un prieten despre cazul sau este parte vatamata intr-un dosar de vatamare corporala rezultat dintr-un acident auto.Si azi am ... (vezi toată discuția)
Inlocuire avocat
milenescu
Buna ziua,
Am o intrebare incuietoare: am un avocat care se ocupa de 2 cazuri intentate impotriva mea, ambele de drept civil. Un proces e in fond, iar ... (vezi toată discuția)