avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda cu firma in faliment
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda cu firma in faliment

Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un sfat vizavi de rezilierea unui contract de arenda. Societatea cu care am incheiat un contract de arenda in uma cu 10 ani la momentul prezent este in procedura de faliment. Bineinteles ca am deja 2 ani de cand nu am mai primit arenda iar lichidatorul, administratorul judiciar al firmei imi spune ca nu are cu ce sa mai plateasca arenda. Problema nu este de-a rezilia contractul ci faptul ca pe acel teren s-a infiintat o plantatie de vie cu finantare europeana prin APDRP, care l-a randul lor s-au inscris la masa credala pentru a recupera valoarea investitiei. Problema e ca domnii de la departamentul juridic al lichidatorului imi spun sa trimit cererea de reziliere a contractului si sa merg sa intru in teren ca ei nu pot sa-mi spuna sa nu intru. Intrebarea este vizavi de investitia facuta pe teren si pe care nu au mai lucrat-o de ani buni dar bineinteles ca au luat bani de la APIA, daca eu cer rezilierea contractului tot nu pot intra pe teren sa mi-l lucrez pentru ca sigur or sa ma i-a la intrebari. Dvs ce ma sfatuiti sa fac in acest caz. MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Reziliere contract arenda deliacoseri deliacoseri Subiect: contract de arenda cu firma in faliment Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un sfat vizavi de rezilierea unui contract de arenda. Societatea cu care ... (vezi toată discuția)
Contract arenda stefan06 stefan06 Buna ziua, As dori daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Am un teren arabil pe care acum 12 ani l-am dat in arenda unei societati ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat. arendasul primeste in continuare subventia rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)