avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare hotarare proces TB asigurari sociale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare hotarare proces TB asigurari sociale

Proces judecat pe data de 25.09.2014 fond TB , pe data de 26.09.2014 s-a motivat pe saitul tribunalului hatararea - reclamantul ,casa de pensii a munic.Buc are posibilitatea de a face apel in termen de 30 de zile de la comunicare.Va rog sa ma lamuriti ,comunicare inseamna data postei cand voi primi acasa hatararea de la tribunal? De atunci in colo vor curge 30 zile?Mentionez ca este vorba despre o contestatie decizie de pensionare.
Cel mai recent răspuns: scheau , utilizator 21:05, 21 Octombrie 2014
Termenul de 30 de zile pentru a formula calea de atac curge de la data la care veti primi acasa comunicarea solutiei.
Va multumesc pentru raspuns .Stiti cumva cat dureaza pana primesti hotararea acasa ,este un termen.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca laumotor laumotor Am fost parte intr-un proces civil a carui pronuntare a fost data pe 31 Octombrie 2014 si al carui rezultat nefavorabil il gasesc pe site-ul judecatoriei dar ... (vezi toată discuția)
Care este termenul maxim pentru redactarea unei hotarari judecatoresti?? cosmin2112 cosmin2112 Buna ziua! As dori sa aflu daca exista posibilitatea de a intra in posesia unei hotarari judecatoresti definitive.ultimul termen a avut loc pe data de ... (vezi toată discuția)
Termen comunicare hotarare judecatoreasca iulia pastrama iulia pastrama In cat timp se comunica in scris o hotarare judecatoreasca in cazul unui divort? Unde este stipulat termenul legal, va rog sa-mi indicati ... (vezi toată discuția)