avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare hotarare proces TB asigurari sociale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare hotarare proces TB asigurari sociale

Proces judecat pe data de 25.09.2014 fond TB , pe data de 26.09.2014 s-a motivat pe saitul tribunalului hatararea - reclamantul ,casa de pensii a munic.Buc are posibilitatea de a face apel in termen de 30 de zile de la comunicare.Va rog sa ma lamuriti ,comunicare inseamna data postei cand voi primi acasa hatararea de la tribunal? De atunci in colo vor curge 30 zile?Mentionez ca este vorba despre o contestatie decizie de pensionare.
Cel mai recent răspuns: scheau , utilizator 21:05, 21 Octombrie 2014
Termenul de 30 de zile pentru a formula calea de atac curge de la data la care veti primi acasa comunicarea solutiei.
Va multumesc pentru raspuns .Stiti cumva cat dureaza pana primesti hotararea acasa ,este un termen.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel mioara54 mioara54 Buna ziua.Puteti sa mi spuneti ce inseamna:Cu apel in 30 de zile de la comunicare. Apelul se face in termen de 30 zile de cand s a dat sentinta,sau de cand ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Dupa pronuntare ce urmeaza ? azi112010 azi112010 As avea si eu urmatoarele intrebari: - cum aflu ce se dispune la pronuntare (ni s-a spus ca in 5 zile) ? - dupa pronuntare, in cazul in care ceva nu este ... (vezi toată discuția)