avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atacare raport de expertiza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Atacare raport de expertiza

Se poate ataca in contencios administrativ un raport de expertiza tehnica judiciara, dupa 3 luni de la pronuntarea hotararii judecatoresti , in conditiile in care in cadrul procesului de fond partea nu a formulat obiectiuni la acest raport de expertiza si nu a cerut o alta expertiza?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:35, 21 Octombrie 2014
Un astfel de demers nu are nici o sansa de reusita,tb urmate dispozitiile procedurii civile,obiectiuni ,eventual solicitarea efectuarii unui nou raport etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni expertiza contabila cass4 cass4 Buna ziua, Ce cai de atac exista cand se resping obiectiunile la expertiza contabila?Am urmatoarea speta:sunt in litigiu cu as.de proprietari,s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Expert judiciar evaluari imobiliare okdaniok okdaniok ce se poate face daca un expert desemnat de instanta nu evalueaza imobilul conform legii? (vezi toată discuția)