avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ref. OUG 65/2014- alocatii de stat pt. copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ref. OUG 65/2014- alocatii de stat pt. copii

Buna seara. Referitor la Noua Lege, OUG 65/2014 (ref.la alocatii de stat). Fiica mea este in CIC pana la 2 ani. Nu este casatorita si are doi copii minori. Sungurul ei venit este indemnizatia de CIC de 600 lei. Tatal copiilor nu lucreaza, nu are nici un venit, nu plateste pensie alimentara. Am doua intrebari, si anume: - daca nebeficieaza de noua legen adica alocatie de stat +42 lei? - daca poate beneficia si de Alocatie pentru familii monoparentale? Am citit legea, dar as dori sa-mi explicati mai pe intelesul omului de rand. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Alocatia copiilor Cecilia3 Cecilia3 Unde se depune cererea pentru acordarea alocatiei pentru copil atunci cand s-au schimbat conditiile de acordare ( in speta venitul lunar realizat de parinte in ... (vezi toată discuția)
Incetare drept alocatie leonardy44 leonardy44 Buna seara! in cazul alocatiei de sustinere a familiei ,de care am beneficiat pana acum;am primit dispozitia ca aceasta inceteaza ,,venitul pe membru ... (vezi toată discuția)
Mama singura cu 3 copii mozagabriele mozagabriele Buna seara! Am si eu o intrebare. Am o cunostiinta (vecina cu soacra mea) care este mama singura (nu e casatorita si nici nu afost) a trei copii (12,10 si ... (vezi toată discuția)