avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incetare drept alocatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incetare drept alocatie

Buna seara!
in cazul alocatiei de sustinere a familiei ,de care am beneficiat pana acum;am primit dispozitia ca aceasta inceteaza ,,venitul pe membru depaseste cuantumul stabilit de lege,,
-conf oug 65/2014 acesta trebuie sa fie pt familie monoparentala de cel mult 530 lei;
-in cazul de fata venitul este sub aceasta suma;
intrebare: la calculul alocatiei se ia in calcul si suma de 102 lei pe care o primeam ca alocatie?

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala familie monoparentala dumitrunicolae dumitrunicolae in ce conditii pot primi de la stat ajutor , avand in vedere ca imi cresc singur copilul si nu primesc pensia alimentara de la cealalta parte , desi e ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de la stat pentru familii monoparentale florin_io florin_io Care sunt drepturile unei astfel de familii, unde sotul a murit. Au ramas sotia si 2 copii(de 5 si 1 an). Durata casniciei a fost sub 10 ani. (vezi toată discuția)
Alocatie de sustinere familie monoparentala anna_anna anna_anna Buna seara! Sunt o mama ce îmi cresc singura cei doi copii. Fostul sot plateste pensie de întretinere. Nu se implica in niciun fel, decat cu aceasta pensie. ... (vezi toată discuția)