avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie garda financiara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie garda financiara

as vrea sa stiu cum pot sa reclam pe cineva la garda financiara?
Cel mai recent răspuns: cdcd , utilizator 22:44, 21 Octombrie 2014
Din 1 noiembrie 2013, Garda Financiară nu mai există, este istorie, fiind înlocuită cu Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control garda financiara eduard1l eduard1l Cum sa cer un control de la garda financiara la o societate la care sunt actionar. Asociatul meu e administrator si de cativa ani eu nu mai stiu ce face , nu ... (vezi toată discuția)
Relaþii despre structura care a înlocuit garda financiarã viktorV viktorV Stimaţi forumişti, Vă rog să mă ajutaţi cu denumirea exactă, a structurii care a înlocuit Garda Financiară şi cu textul de lege prin care aceasta, ... (vezi toată discuția)
Sesizare garda financiara cocco cocco Buna ziua, va rog sa-mi spuneti unde as putea sa reclam o firma din Bucuresti pentru ca nu mi-a eliberat bon fiscal? O adresa de mail sau corespondenta, va ... (vezi toată discuția)