avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Control garda financiara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Control garda financiara

Cum sa cer un control de la garda financiara la o societate la care sunt actionar.
Asociatul meu e administrator si de cativa ani eu nu mai stiu ce face , nu am acces la nimic, rulajul fiind mare (financiar) .
Cel mai recent răspuns: GFC , utilizator 12:13, 29 Iunie 2014
Depuneti o sesizare la ANAF- Directia Antifrauda.
[ link extern ] /

Garda Financiară s-a desfiinţat începând cu luna noiembrie 2013, înființându-se DGAF.

din 01.11.2013 Garda Financiara si-a incetat existenta. in locul ei s-a infiintat Directia Antifraura. Ar mai fi Activitatea de Inspectie Fiscala, Politia Economica(din cadrul IPJ) carora ati putea sa va adresati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie garda financiara baciudariusflavius baciudariusflavius as vrea sa stiu cum pot sa reclam pe cineva la garda financiara? (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu stelian67 stelian67 Data post: Duminica, 13 Noiembrie 2011, 00:43 Subiect: Abuz in serviciu Societatea pe care o administrez a avut cistig de cauza intr-un proces cu IPJ ... (vezi toată discuția)
Sesizare catre garda financiara Edwardeddy Edwardeddy As dori sa fac o sesizare catre Garda Financiara cu privire la ilegalitatile pe care le comite un patron de magazin, cum ar fi: dat pe datorie, marfa in ... (vezi toată discuția)