avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... E necesara casa de marcat pt PFA care lucreaza ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

E necesara casa de marcat pt PFA care lucreaza ocazional?

Buna ziua, am citit zilele trecute pe site-uri de profil, si am intrebat la ANAF la camera de consultanta, problema legata de casa de marcat pentru PFAuri, cei de la ANAF mi-au raspuns ca e automat necesara, pentru ca la persoanele fizice pentru orice serviciu se emite bon fiscal, la fel scrie si pe site-uri. Ideea este ca pentru un PFA care are un venit mic, sau are activitate ocazional, uneori luni de zile fiind inactiv, totusi e nevoie de casa? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nbun1 , utilizator 10:13, 28 Octombrie 2014
E nevoie

Doar in situatia in care sunteti la venit real. Daca sunteti la norma de venit nu sunteti obligata sa detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat daca lucrez cu factura si chitanta? mara197014 mara197014 Am deschis o Agentie de plasare a fortei de munca in strainatate(mediez forta de munca pt ingrijitori batrani si baby sitter pt Italia).Mi-am propus sa lucrez ... (vezi toată discuția)
Casã de marcat pentru pfa? Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Este obligatorie achiziţionarea de casă de marcat pentru pfa indiferent de activitate.De exemplu:pentru activitatea de agent \"door to door\"? (vezi toată discuția)
Activitati cod caen SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Va rog frumos sa-mi spuneti, care obiecte de activitate din codul CAEN nu au nevoie de casa de marcat. Va multumesc. (vezi toată discuția)