avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum imi protejez site-ul si continutul lui?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum imi protejez site-ul si continutul lui?

Mi-a fost copiat continutul site-ului, inclusiv pozele cu watermark au schimbat doar design-ul. Concurentii isi fac publicitate pe baza mea. Cum trebuie sa procedez? Unde sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:34, 22 Octombrie 2014
atacul de tip phishing reprezintă o formă de activitate infracțională care constă în obținerea unor date confidențiale, cum ar fi date de acces pentru diferite aplicații de orice tip ,aplicații de comerț electronic sau copierea propriuzisa a site-ului si a informatiilor din interiorul acestuia.
legal , nu prea aveti ce sa-i faceti celui care a copiat activitatea , fondul si culorile site-ului , deasemei si modul de activitate al acestuia .
daca ati fi inregistrat la OSIM site-ul , altfel ati fi discutat cu cei care va administreaza domeniul .
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2014
ContSters324606, utilizator
Din punct de vedere legal este vorba de incalcare a drepturilor de autor (piraterie informatica). Dar ma tem ca Politia nu va face nimic, cel putin daca nu s-au produs infractiuni foarte grave (daune mari).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile de autor asupra unui site web. Octavian04 Octavian04 Bună ziua, În această săptămâna mai multe site-uri web au copiat interfaţă (design-ul) site-ului web pe care eu îl administrez. [u]Am să va ... (vezi toată discuția)
Inregistrare grafica website osim sau orda? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Grafica site-ului meu a fost furata, la fel ca si conceptul de design al afacerii. Furtul este flagrant si ... (vezi toată discuția)
Brevetare brand pneuros pneuros as dori sa incep o afacere, activitatea respectiva exista dar in forma in care vreau eu sa fac nu cred ca exista cum as putea sa o procedez sa nu fiu copiat? (vezi toată discuția)