avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Angajatorul ma impiedica sa particip la un proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Angajatorul ma impiedica sa particip la un proces

Incepand cu 2011 sotia mea a fost numita curator pentru o persoana cu handicap, printr-o decizie a a primariei. Acum a primit o citatie de la tribunal prin care o persoana cere sa ii fie incredintata tutela, A cerut o zi de concediu (pentru ca mai are zile de concediu) pentru a se prezenta la tribunal, anexand si o copie de pe citatie. I s-a refuzat ziua de concediu, angajatorul motivand ca nu este necesara prezenta la tribunal... A primit si o adresa din partea angajatorului in care se spune ca avocatul institutiei mentioneaza ca nu este necesara prezenta in instanta!!! Ce se poate face in acest caz?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2014
cristineldutu, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte necesare unui parinte de copil cu handicap grav,ce a implinit 18 ani lecualex lecualex buna!..va rog sa`mi spuneti,ce acte sunt necesare obtinerii unei curatele mamei,pentru fiica ce a implinit 18 ani si este cu handicap grav.mentionez ca de trei ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren de catre persoana fara discernamant mirobolant22 mirobolant22 Buna ziua, am o problema cu cumpararea unui teren de la mai multi proprietari printre care si o persoana cu handicap mintal. Aceasta persoana fara ... (vezi toată discuția)
Cine primeste pensie de urmas dupa tata pentru o persoana bolnava careia i-a murit si mama care primea pensia? Blasius3053 Blasius3053 Buna ziua ! O persoana in varsta de 37 ani ,primeste pensie de urmas dupa tatal decedat ,acesta se afla sub tutela mamei sale, care a decedat si ea in urma cu ... (vezi toată discuția)