avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu mi se dau raspunsuri la intrebari
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu mi se dau raspunsuri la intrebari

De la un timp nu mai primesc raspunsuri la intrebarile puse de mine pe forum. Va rog respectuos sa imi spuneti, ce se intampla.
Cel mai recent răspuns: mancipri , utilizator 23:38, 26 Octombrie 2014
Poate nu puneti intrebarea potrivita sau intrebarea Dvs. nu are raspuns. Insistati.
av.Mihaela Horne
1.Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.

2. Din constatarile mele,aveti o singura intrebare la care nu ati primit raspuns.
Nu toate intrebarile primesc raspuns,deci nu se intampla nimic neobisnuit.
Ati primit raspuns pe 23 octombrie.

Alte discuții în legătură

Observatie raspunsuri la intrebari bocsaniuliana bocsaniuliana Observ ca nu se prea da raspuns la intrebari.De ce oare?Nu par interesante?sau nu sunt bine formulate? (vezi toată discuția)
Foarte slab site`ul Leon707 Leon707 Ma asteptam la ceva mai profi. Am pus o intrebare si nu mi s`a raspuns la ea de o saptamana Mi`au mai sters si topicul,motiv ca este dublat.Normal ca este ... (vezi toată discuția)
V-ati plictisit! dogarudobra dogarudobra De ceva timp pun si eu intrebari, cam des ce-i drept , dar daca vreau sa stiu....... sunteti suparati din anumite motive, sau poate din lipsa de timp, fiind ... (vezi toată discuția)