avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Foarte slab site`ul
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Foarte slab site`ul

Ma asteptam la ceva mai profi.
Am pus o intrebare si nu mi s`a raspuns la ea de o saptamana
Mi`au mai sters si topicul,motiv ca este dublat.Normal ca este dublat pt ca am zis ca nu a aparut prima data si am mai intrebat odata.dar ei au sters topicul pentru ca nu stiau raspunsul la o intrebare care am aflat`o ulterior singur cautand legile.....(probabil le`a fost lene sa caute)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:24, 5 Septembrie 2015
Cei care inteleg sa raspunda la intrebarile dvs,o fac benevol,conditionat de timpul la dispozitie si bineinteles fiecare raspunde la subiectele unde poate expune opinie ,in mod profesionist si intemeiat din punct de vedere legal
Nu trebuie sa va suparati si sa va exprimati nemultumirea atat de acid deoarece cei care raspund sunt putini in raport de numarul zilnic de intrebari
Felicitari ca ati gasit solutionarea la intrebarea dvs !
Daca verificati sectiunea "intrebari fara raspuns" veti constata ca nu sunteti singurul caruia nu i s-a raspuns
1. Probabil ca nu ati observat ca vi s-a raspuns
www.avocatnet.ro/content/for...

2. Din data de 02.09 de cand ati postat mesajul si pana in data de 04.09 cand ati primit raspuns nu este o saptamana.

3. Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pare ca nu se raspunde pe aici! dolly_c dolly_c Am un mesaj, o intrebare de pe data de 14 august, NIMENI NU IMI RASPUNDE! Eu mai speram, dar ... (vezi toată discuția)
Observatie raspunsuri la intrebari bocsaniuliana bocsaniuliana Observ ca nu se prea da raspuns la intrebari.De ce oare?Nu par interesante?sau nu sunt bine formulate? (vezi toată discuția)
Raspundeti la intrebari ! adis69 adis69 de ce nu raspundeti la intrebarile puse de utilizatori ?.astept de 10 zile un raspuns. (vezi toată discuția)