avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene lift
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene lift

Louiesc intr-un bloc fara lift. Ma intereseaza daca Asociatia de proprietari poate solicita fonduri nerambursabile pentru achizitionarea unui lift?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 21:18, 22 Octombrie 2014
Din câte stiu, asociațile de proprietari nu sunt eligibile pentru astfel de proiecte. Pentru a accesa astfel de fonduri, trebuie sa fie îndeplinite anumite criterii, ceea ce asociațile de proprietari nu se încadrează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari- pot angaja ingrijitoare , somera, prin obtinerea de fonduri nerambursabile? neluparaschiv neluparaschiv Buna ziua, doresc sa aflu daca o Asociatie de proprietari poate beneficia de accesarea de fonduri nerambursabile pentru a crea doua noi locuri de munca ca ... (vezi toată discuția)
Fonduri pt dezvotarea companiei SoftwareTechnology SoftwareTechnology Buna ziua, Am o firma deschisa de aproximativ 2 ani. Deoarece am fost student nu am avut timp sa ma ocup prea bine de ea si nu am produs prea multi bani. ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)