avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinere

m-am mutat in chirie, in masarda unei cladiri comerciale, iar costurile utilitatilor sunt la nivelul unei persoane juridice. Este corect? din moment ce mansarda nu este destianta unor scopuri comerciale ( este locuinta mea,provizorie ca si persoana fizica) sa platesc tarifele unei persoane juridice? Propietarul mi-a specificat ca asa trebuie,deoarece si mansarda este inregistrata ca spatiu "de firma" insa cheltuielile sunt considerabile ( taxa tv = 50 lei ?! ).
Astept raspunsul dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2014
aliana_, utilizator
Cel mai recent răspuns: aliana_ , utilizator 19:00, 23 Octombrie 2014
In cazul in care nu va convine aceasta chirie, nu vad de ce ati acceptat-o sau de ce nu va cautati una care sa va convina.
Daca furnizorii de utilitati factureaza la pret de persoana juridica, dumneavoastra vreti sa platiti la pret de persoana fizica si diferenta sa o plateasca altcineva??
Trebuia sa intrebati si costurile de intretinere, nu doar cele de chirie, daca este mansarda de societate comerciala.
Va multumesc pentru raspuns.
Adevarul este ca imi place zona, incaperea,iar chiria in sine este acceptabila. Dar nu vad de ce proprietarul sa nu declare spatiul de la mansarda ca fiind destinat persoanelor fizice - el a zis ca nu poate pentru ca intrega cladire e inregistrata pe "juridic". Chiar nu este posibil acest lucru? sau doar a zis-o pentru ca e complicata procedura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa infiintare stan camelia stan camelia Buna seara! sunt in curs de constituire ca PFA, am ajuns la acordul Asociatiei de proprietari si a vecinilor. Am completat formularul, am fost cu el la vecinul ... (vezi toată discuția)
Refacturare carburanti AncaUrda AncaUrda O societate comerciala are un parc mare de utilaje; in acest scop se aprovizioneaza cu carburanti: benzina si motorina de la Rompetrol . Pentru utilajele sale, ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile firma care administreaza imobile ionela11 ionela11 Buna ziua, O firma care administreaza imobile cod CAEN principal 6823 a incheiat un contract prin care administreaza cladirea unei alte persoane ... (vezi toată discuția)