m-am mutat in chirie, in masarda unei cladiri comerciale, iar costurile utilitatilor sunt la nivelul unei persoane juridice. Este corect? din moment ce mansarda nu este destianta unor scopuri comerciale ( este locuinta mea,provizorie ca si persoana fizica) sa platesc tarifele unei persoane juridice? Propietarul mi-a specificat ca asa trebuie,deoarece si mansarda este inregistrata ca spatiu "de firma" insa cheltuielile sunt considerabile ( taxa tv = 50 lei ?! ).
Astept raspunsul dvs.
Daca furnizorii de utilitati factureaza la pret de persoana juridica, dumneavoastra vreti sa platiti la pret de persoana fizica si diferenta sa o plateasca altcineva??
Trebuia sa intrebati si costurile de intretinere, nu doar cele de chirie, daca este mansarda de societate comerciala.
Va multumesc pentru raspuns.
Adevarul este ca imi place zona, incaperea,iar chiria in sine este acceptabila. Dar nu vad de ce proprietarul sa nu declare spatiul de la mansarda ca fiind destinat persoanelor fizice - el a zis ca nu poate pentru ca intrega cladire e inregistrata pe "juridic". Chiar nu este posibil acest lucru? sau doar a zis-o pentru ca e complicata procedura?
Pfa infiintare
stan camelia
Buna seara! sunt in curs de constituire ca PFA, am ajuns la acordul Asociatiei de proprietari si a vecinilor. Am completat formularul, am fost cu el la vecinul ... (vezi toată discuția)