avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transformare post
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transformare post

Buna seara! As dori sa stiu daca se poate transforma un post de inspector asistent in superior.Din superior in debutant stiu ca se poate daca nu se ocupa postul in urma concursului de recrutare. Daca exista si aceasta posibilitate care ar fi cazul legal?
Cel mai recent răspuns: dragota , utilizator 16:20, 5 Noiembrie 2014
Transformarea unui post de functie publica vacanta se poate face cu avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici iar apoi in consiliul local pentru a se emite o hotarare de Consiliul Local care ulterior se va comunica la ANFP.
Deci se poate modifica justificat posturile vacante din organigrama institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare marianarotaru marianarotaru X-(va rog sa imi spuneti si mie care sunt conditiile pentru a ma transfera de pe un post sef serviciu -contractual pe un post de functie publica in cadrul ... (vezi toată discuția)
Functionari publici  constantin florin constantin florin In afara de avizul ANFP pentru transformarea postului de consilier juridic in functia publica de consilier juridic este nevoie si de o hotarare a consiliului ... (vezi toată discuția)
Promovare dupa absolvire studii superioare flory_171068 flory_171068 Buna ziua. Lucrez la o primarie ,sunt functionar public, am fost angajata ca referent superior tr III pana in anul 2009 cu o vechime in administratie de ... (vezi toată discuția)