avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe 2 salarii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe 2 salarii

Acum ceva timp am facut rate la banci in urma unui accident de masina am intrat in imposibilitate de plata.in acest moment eu si sotul meu lucram ls aceeasi firma deocamdata firma de recuperari ia pus poprire pe salar. Intrebarea mea este daca poate sa imi puna poprire si mie pe salar?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 25 Octombrie 2014
Faptul ca lucrați la aceiași firmă nu este relevant. Depinde de credit, de clauzele din contractul de credit, daca l ați girat si el nu își plătește rata se poate îndrepta si asupra dumneavoastră.
daca sunteti coplatitor sau girant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Plata rate la credit - poprire salariala Hamann Hamann Buna ziua, in 2007 am facut trei credite in valuta, in EURO mai exact, primul (la Raiffaisen), credit de nevoi personale cu ipoteca pe un apartament, al ... (vezi toată discuția)
Sc-garanta pentru o sc insolventa din 2009. executare silita asupra sc-garanta est est buna ziua, am calitatea de debitoare-garanta a unei SC aflata in insolventa din 2009. In 2008, firma noastra a girat cu un bun mobil, pentru o firma care ... (vezi toată discuția)