avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asistent medical ca pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asistent medical ca pfa

o asistenta medicala care are un contract de munca poate sa exercite si o activitate pe un pfa...( asistenta medicala poate fi incadrata ca profesie liberala)-platind impozitul si cass aferent venitului rezultat ca si pfa?
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 20:52, 23 Octombrie 2014
Buna seara!

Bineinteles ca se poate sa cumulati cele doua calitati, dupa cum ati spus, cu plata aferenta a cotizatiilor.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare pfa bithas bithas buna ziua, sunt medic si am infiintat PFA in vederea deschiderii unui Cabinet Medical Individual. Am nevoie sa colaborez cu un asistent medical (angajat la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj si deschidere pfa bebelik bebelik Buna seara,de profesie sunt asistent medical,doar ca de la 15 februarie am intrat in somaj.Vreau sa-mi deschid un PFA pt prestari servicii la un centru de ... (vezi toată discuția)
Pfa - modalitate de impozitare ariadna661 ariadna661 Buna seara. Am o intrebare referitoare la sistemul de impozitare pentru PFA. Eu sunt medic si sunt inregistrata cu CIF la Administratia Financiara. Am cerut ... (vezi toată discuția)