avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... NU A PLATIT TAXA DE TIMBRU CARE SUNT CONSECINTELE ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

NU A PLATIT TAXA DE TIMBRU CARE SUNT CONSECINTELE ?

Piritul a cerut in instanta sa i se recunoasca anumite imbunatatiri aduse casei supuse partajului . Doamna judecator a calculat o anumita taxa de timbru pentru acest fapt . Piritul nu a platit . In aceasta situatie eu voi mai fi obligata sa platesc sulta pentru acele imbunatatiri ? Am inteles din ultima incheiere faptul ca daca nu plateste , ii anuleaza aceasta cerere .
Cel mai recent răspuns: ContSters334096 , utilizator 22:48, 30 Octombrie 2014
daca nu se plateste taxa de timbru pe actiunea reconventionala, se respinge aceasta actiune. Deci paratul nu va putea obtine cele solicitate.
Cererea reconventionala este anulata, intrucat nu s-a asigurat timbrajul.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
da multumesc ambilor , ati fost foarte draguti
da am inteles dar : acum judecatorul va atribui loturile masurind perimetrul si nu valoric ? Inteleg ca daca piritul nu a platit ce a cerut in reconventional , pierde dreptul . Asta inseamna ca daca a edificat o extindre ( un hol ) , acesta fiindu-mi repartizat mie de catre expert , eu nu voi mai fi obligata sa pltwsc sulta piritei care l-a edificat ? ( oricum edificat ilegal si dovedit asta )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a primi sulta ContSters334096 ContSters334096 Piritul a efectuat imbunatatiri asupra casei fara acordul copropr. . Jdecatorul a cerut piritului o taxa de timbru pe valoare pentru acestea , piritul ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma in aputea sa-mi fac o idee ContSters346773 ContSters346773 Am fost reclamata in iesire din indiviziune . Piritii au mintit in intipinare cerere reconventionala ca au construit intreaga casa . S-a demonstrat la ... (vezi toată discuția)
Neplata taxa timbru parat- consecinte? ilenuta1963 ilenuta1963 Daca piritul nu va plati taxa judiciara de timbru ( restanta) stabilita de instanta , ce se intimpla ? (vezi toată discuția)