avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neplata taxa timbru parat- consecinte?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neplata taxa timbru parat- consecinte?

Daca piritul nu va plati taxa judiciara de timbru ( restanta) stabilita de instanta , ce se intimpla ?
Cel mai recent răspuns: ilenuta1963 , utilizator 14:40, 25 Septembrie 2014
se va anula cererea ca insuficient timbrata
eu am facut chemarea in judecata si astazi s-a stabilit plata diferentei de taxa judiciara . sa inteleg ca daca piritul nu plateste se anuleaza chemarea mea in judecata sau cum ? eu platesc , eu sunt reclamnta
inseamna ca ati timbrat insuficient si instanta v-a pus in vedere sa platiti si diferentra. Dvs si nu paratul !
si piritul are de platit o taxa . a spus judecatorul astazi . a facut o cerere in cererea reconventionala . de asta intreb . am si eu si ea de platit .
Cererea reconventionala va fi anulata ca fiind netimbrata sau insuficient timbrata.

Alte discuții în legătură

Completare taxa judiciara prietenulomului prietenulomului In faza initiala s-au platit taxe de timbru pe valoare in cuantum de 3% . Acum dupa expertizarea imobilului va trebui completat suma de catre fiecare parte . ... (vezi toată discuția)
Instanta a respins cererea ca netimbrata. ce sanse am in recurs? arania arania Buna seara, Intr-un proces pt restante cheltuieli intretinere in intampinarea pe care am facut-o am contestat cuantumul sumelor(cele de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Suplimentare taxa de timbru prietenulomului prietenulomului S-a platit o taxa de timbru aproximativa . Acum dupa expertize - teren si casa - se va plati la intreaga valoare . Intrebarea este : se cumuleaza suma ce a ... (vezi toată discuția)