avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... completare taxa judiciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

completare taxa judiciara

In faza initiala s-au platit taxe de timbru pe valoare in cuantum de 3% . Acum dupa expertizarea imobilului va trebui completat suma de catre fiecare parte . Piritii spun ca nu mai au bani si de unde sa plateasca . Ce se intimpla daca nu platesc ?
Cel mai recent răspuns: prietenulomului , utilizator 09:24, 21 Octombrie 2013
Taxa de timbru se datoreaza de reclamant si nu de parat.
Daca paratii in cauza au si calitatea de reclamanti, atunci vor trebui sa plateasca taxa de timbru proportional cu ceea ce solicita.

Neplata taxei de timbru sau plata partiala/insuficienta a taxei de timbru are ca efect respingerea actiunii ca insuficient timbrata.
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Am inteles . In reconventional piritii au cerut ce au cerut si au platit initial o suma . Am platit si eu ca reclamant ce ama vut de platit si voi plati in continuare . Piritii nu vor sa mai plateasca . Acum am fost suficient de clar ?Daca acesti nu platesc diferenta ce se va intimpla ? Aceasta este nedumerirea mea .
Va-m spus ce se va intampla: cererea se respinge ca insuficient timbrata.

Deci, paratii au si ei cerere reconventionala, deci nu achita taxa de timbru, li se respinge cererea lor.
ok multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata taxa timbru parat- consecinte? ilenuta1963 ilenuta1963 Daca piritul nu va plati taxa judiciara de timbru ( restanta) stabilita de instanta , ce se intimpla ? (vezi toată discuția)
Suplimentare taxa de timbru prietenulomului prietenulomului S-a platit o taxa de timbru aproximativa . Acum dupa expertize - teren si casa - se va plati la intreaga valoare . Intrebarea este : se cumuleaza suma ce a ... (vezi toată discuția)
Se poate face apel pt nerespingere cerere ca insuficient timbrata? voinea75 voinea75 Va expun pe scurt situatia unui partaj intre fosti soti. Stadiul procesului(prima instanta): a ramas in pronuntare La antepenultimul termen s-a pus in vedere ... (vezi toată discuția)