avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema factura telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema factura telefonie mobila

Luna trecuta am avut aproape 4 euro cost suplimentar la factura Orange. Eu am in abonament, minute si mesaje in retea, minute si mesaje nationale, internationale, trafic de date, etc. Pe factura detaliata poti vedea exact cat ai consumat din fiecare. Pur si simplu nu am depasit nimic din toate categoriile de mai sus. M-am dus cu factura printata la un Orange shop, si mi s-a dat dreptate. Au spus ca atunci cand voi plati factura trebuie sa fac o cerere scrisa si acel cost suplimentar mi se va anula.
Pe cand m-am dus sa platesc factura nici vorba de asa ceva. Au zis sa platesc intreaga suma ori imi suspenda abonamentul.
In contractul semnat cu ei se spune clar ca serviciile de voce si de date se tarifeaza abia la depasirea valorilor avute in abonament. Pai cu ce drept m-au tarifat, atat timp cat nu am depasit nimic?
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 14:39, 23 Octombrie 2014
Faceti reclamatie la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange Tudor Mincu Tudor Mincu Buna ziua, Am o problema cu Orange. In Decembrie 2009 am achizitionat un telefon Blackberry 8520 Curve de la ei, cu abonament de 20 de euro (TVA inclus). ... (vezi toată discuția)
Probleme in legatura cu traficul de internet C0olmonkey C0olmonkey Salut! As avea si eu o problema legata de compania Orange: Fiul meu mi-a oferit niste trafic de internet prin ajutorul unei aplicatii create de cei de la ... (vezi toată discuția)
Taxare telefonie pentru apeluri deviate freziuta freziuta Buna! Nu stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns, dar eu am sa va intreb oricum. Pe scurt, uitati problema mea: am un abonament de 4 euro la Orange( 200 ... (vezi toată discuția)