avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare

Buna ziua,
am si eu o problema si vreau sa ma lamuriti daca se poate
am cumparat un apartament contractul de vanzare - cumparare s-a facut la notar dar in ziua in care am semnat contractul fostul proprietar nu a putu elibera apartamentul asa ca ne-am inteles sa mai stea acolo 2 sapt . mentioneza ca pe langa contract am facut si o declaratie ca el va elibera apartamentul in termen de 2 sapt de la data semnarii si ca va achita totate cele consumate(lumina gaze apa etc). intrebarea mea este ce pot face daca fostul proprietar nu paraseste apartamentul dupa cele 2 saptamani mentionate in declaratie?

Cel mai recent răspuns: nicole1987 , utilizator 14:40, 23 Octombrie 2014
Puteti sa faceti evacuarea .
Puteti încerca notificarea fostului proprietar pentru evacuare voluntară, art. 1039 din Noul Cod de Procedură Civilă.
Dacă va refuza, așa cum spune și utilizatorul de mai sus, demarați o acțiune de evacuare la instanța de judecată.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
ContSters334413, utilizator
ACEASTA NOTIFICARE UNDE O FAC?
Notifiarea o adresati direct fostului proprietar. Cea ma sigură modalitate de comunicare a notificării este prin agent procedural din cadrul unui birou al unui executor judecătoresc.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
ContSters334413, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat little_30devil little_30devil Buna ziua Am cumparat de curand un apartament si am descoperit ca pe acest apartament au fost facute 4 contracte de comodat pentru stabilirea resedintei ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune- cum intru in posesia apartamentului? taniaM taniaM in urma divortului ,am ramas cu un apartament in care am fost de acord sa locuiasca in continuare fostul sot,in contextul in care eu si copilul ne-am mutat din ... (vezi toată discuția)
Notificare in baza art. 1039 din cpc - evacuarea voluntara din domiciliu Claudia_Stoian Claudia_Stoian Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati sa inteleg notificarea pe care am primit-o din partea sotului meu. Suntem casatoriti de 5 ani. Inaninte cu o ... (vezi toată discuția)