avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... concesiune loc casa primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

concesiune loc casa primarie

Buna ziua! Am rugamintea sa ma lamuriti cu unele detalii in ceea ce priveste concesiunea pentru un loc de casa care dupa ce l-am concesionat am vazut ca era un teren extravilan care a trebuit sa-l scoatem noi pentru a putea construi , in concesiune ai termen 1 an sa obtii autorizatia de constructie , concesiunea este pe 25 de ani cu o redeventa de 750 pe an in 2 rate semestriale, plus rata inflatie mai nou Intrebarea mea este ce se va intampla dupa cei 25 de ani , tocmai am primit acasa o instiintare de plata cu cea de-a doua rata prima am platit-o in februarie cum imi pot da seama cand am ultima zi d plata daca nu e specificat nicaieri o data limita, pe ei daca ii intreb zic numai in asa fel in cat sa te prinda sa platesti si penalitati. Am platit tot in feb si taxa pe pamant si pe cladire si acum imi vine iar de plata taxa pe cladire dupa recalculare de 10 ron este normal atata timp cat eu m-am prezentat la primarie sa-mi platesc toate datoriile si dupa atatea luni sa mi se faca recalculare? Chiar as vrea sa ajung cu ei in instanta ca isi bat joc de noi Ce ma sfatuiti? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 22:05, 24 Octombrie 2014
Termenele de plata sunt trecute si in contract. Daca nu sunt trecute, ele sunt cele legale, 15 martie, 15 septembrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am concesionat pentru 49 de ani o suprafata de pamant ... G1964 G1964 Buna ziua Am concesionat pentru 49 de ani o suprafata de pamant de 200 mp. Plata concesiunii am facut-o pt toata perioada de 49 de ani. Acum am posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite iulianatescu iulianatescu Buna ziua, noi suntem o asociatie de crescatori animale si am concesionat pas une de la primarie .trebuie sa platim si impozit pe terenul concesionat sau numai ... (vezi toată discuția)