avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am concesionat pentru 49 de ani o suprafata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am concesionat pentru 49 de ani o suprafata de pamant ...

Buna ziua
Am concesionat pentru 49 de ani o suprafata de pamant de 200 mp. Plata concesiunii am facut-o pt toata perioada de 49 de ani. Acum am posibilitatea de a-l cumpara.
Intrebare: banii platiti pt concesiune se pierd ?
sau suma respective se scade din suma totala a pamantului
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 11:40, 20 Octombrie 2022
Sumele platite ca redeventa pentru concesiune nu se vor scadea din pretul de vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare / cumparare teren primarie Cr!sS Cr!sS Din cate am citit eu pe net, pentru a concesona un teren de la primarie, se organizeaza o licitatie (se poate si fara ) si se stabileste o suma pentru teren ... (vezi toată discuția)
Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
Contract concesiune monalisaalina monalisaalina Daca intr-un contract de concesiune scrie ca perioada de concesiune este de 50 de ani spesificandu-se ca perioada de recuperare a pretului este de 10 ani,ce ... (vezi toată discuția)