avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

prin declaratii false din partea martorilor de grad 1 copiii sunt lasati de catre instanta la fam acestora
nu vor sub nici un chip...ce pot face?
Cel mai recent răspuns: danny222 , utilizator 09:17, 24 Octombrie 2014
Dar la cine ati dori sa fie încredințati?
Prezentati mai in amanunt situatia dvs.

In orice caz, e bine sa stiti ca aceste masuri nu sunt batute in cuie si daca instanta va stabili ca minorii sunt incredintati acum persoanei X, dvs. puteti face demersuri ( tot in instanta) si dupa ce veti avea noi dovezi, sa va fie incredintati dvs. copiii.

Acum, depinde ce e in dosar. E bine sa consultati un avocat si daca nu va permiteti unul, sa cereti ajutor public judiciar, avand in vedere cazul dificil cu care va confruntati si imposibilitatea ca, de unul singur, sa faceti fata hatisului juridic.
nu am acces la dosar....pina la pronuntsre

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu de catre sot adelinadorina adelinadorina Buna ziua! As dori sa aflu ce pot face in cazul in care sunt casatorita de aproape 12 ani, si am o fata in varsata de 11 ani, iar sotul a parasit domiciliul. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul sot bella34 bella34 Buna seara.Sunt divortata din 2011 si am 3 copii care iau fost incredintati fostului sot iar eu ii iau de 2 ori pe luna la mine .Ma duc sa ii iau vinerea si ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie actionat in instanta impotriva unei persoane care ameninta MariaRaluca25 MariaRaluca25 buna ziua . am 25 de ani si sunt necasatorita .. dintr-o relatie anterioara a rezultat un copil.( am aflat ca sunt insarcinata dupa despartire -motivul a fost ... (vezi toată discuția)