avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Deblocare garantie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Deblocare garantie

Am de facut o deblocare de garantie de buna executie la un contract de prestari servicii cu o firma care se afla in insolventa. Ar trebui sa am in vedere ceva anume?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:51, 24 Octombrie 2014
Nu neaparat, dvs. in calitate de debitor al insolventului, trebuie sa restituiti banii (daca asa prevede contractul de garantie), si cu asta basta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala la o debitoare cu sediul in ungaria Minodora Sorian Minodora Sorian suntem un s.r.l. care am executat lucrari de canalizare cu statie de epurare in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu antreprenorul general al ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie Cezar67 Cezar67 Am fost angajat la o firma ca gestionar si mi s-a retinut o garantie de gestiune. In ianuarie 2010 am fost disponibilizat dar si un litigiu cu firma care pana ... (vezi toată discuția)
Returnare garantie de buna executie daria_743 daria_743 Buna ziua, Am avut un contract de subantrepriza cu un partener. La fiecare factura emisa de partener, pe baza situatie de lucrari, s-a evidentiat suma ... (vezi toată discuția)