avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dauna totala

buna , asigurarea mi-a dat dauna totala pt un vw passat din 2000 , suma la care ei mi-am evaluat masina este de aproximativ 2800E , nu prea imi comvine suna pe care ei mi-o ofera , ce as putea sa fac? unde sa depun o contestatie sau ceva de genu ?
Cel mai recent răspuns: Istvan Mihaly , Consultant asigurari 19:09, 28 Octombrie 2014
La stabilirea valorii daunei se au in vedere mai multe aspecte (modelul autoturismului, anul fabricației, dotările, etc). Verificați daca au fost in vedere aceste aspecte, si care ar fi diferența. Daca nu Ajungeți la o înțelegere cu asiguratorul, va Adresati instantei. Faceți o notificare si catre CSA.
dupa notificarea catre CSA suma initiala poate sa scada?
Nu. 2800 euro și rămâne și epava la dumneavoastră?
Ultima modificare: Vineri, 24 Octombrie 2014
ContSters334413, utilizator
da , 2800 si epava la mine
Este o despăgubire justă.

Alte discuții în legătură

Despagubire rca in caz de dauna totala violeta_88 violeta_88 Am avut un accident in urma caruia masina noastra(VW PASSAT DIN 2000) a fost avariata total iar firma de asigurari(BT) a evaluat-o la suma de 2800 de euro. ... (vezi toată discuția)
Dauna totala dandecu23 dandecu23 Buna ziua, Am un Vw Bora din 2005 care este asigurat CASCO la [EDITAT]. Am lovit masina si a rezultat o dauna care a fost estimata de reprezentanta VW la ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca lucitanase lucitanase Buna ziua. Am si eu o dilema. Am avut un accident rutier din care masina mea a iesit cam sifonata. Precizez ca detin un Opel Tigra din 1999. Am fost la ... (vezi toată discuția)