am vindut o masina ( autoturism ) pe data de 18 10 2014 , functionabila , facut probe si teste autorizate , dupa 6 zile pe data de 24 10 2014 cumparatorul a cerut returnarea banilor inplicit si auto pe motiv ca autoturismul s-a stricat si reparati costa aprox 300 euro . este normal sa refuz oferta ?
mentionez ca s-au facut actele legale de vinzare cumparare si redierea fiscala /
Si eu zic ca este normal sa refuzati oferta.
Va poate da in judecata, pentru evictiune, dar trebuie sa dovedeasca ca masina avea vicii ascunse de care nu a putut lua la cunostinta la momentul incheierii tranzactiei.
Dar un astfel de proces costa mai mult decat reparatia masinii, exista sansa sa piarda, asa ca nu cred ca va da in judecata. Iese mai ieftin daca da 300 euro pe reparatia masinii.:D
Teapa , dol ?
PriponC
Acum 2 ani am cumparat o masina de la cineva care se ocupa cu masini stricate aduse de dincolo , le carpeste si le repara ieftin iar apoi le vinde..normal , ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto
marius1xxx
buna ziua am vindut o masina second la o anumita persoana care a fost de acord cu pretul stabilit mergind cu masina in proba totul a fost ok dupa 3 saptamani m ... (vezi toată discuția)