Acum 2 ani am cumparat o masina de la cineva care se ocupa cu masini stricate aduse de dincolo , le carpeste si le repara ieftin iar apoi le vinde..normal , asta am aflat ulterior. dupa ce am cumparat un autoturism de la el , mai multi prieteni care s-au dovedit a fi cunostinte comune mi-au spus ca masina achizitionata era accidentata in ultimul hal si se mirau cum a reusit sa o repare . Nu am bagat de seama , dar in timp probleme au inceput sa apara si acum tot la cateva luni am cate o problema cu masina , de obicei fac reparatii in val de 400 de euro la 4-5 luni , avand in vedere ca masina am luat`o cu aprox 7000 euro .
As sa intentez ceva actiune impotriva acestui individ? macar pentru dol .. sau orice altceva? Si daca as incerca ce sanse as avea de castig?
Din relatarea dvs. reiese ca bunul cumparat s-a dovedit a avea unele vicii ascunse, adica vicii pe care dvs. nu le-ati putut contata la data achizitionarii bunului, ci doar in urma folosintei bunului.
Ca urmare ,ar trebui sa promovati o actiune in raspundere pentru vicii impotriva vanzatorului, si sa solicitati, fie rezolutiunea contractului , fie o reducere de pret.
Sansele depind de ceea ce va dovedi raportul de expertiza, fiindca ar trebui efectuata o expertiza tehnica a autoturismului si , desigur, veti prezenta si dovada nenumaratelor repararatii, ar trebui sa aduceti ca martori si persoanele care v-au relatat despre faptul ca masina fusese implicata intr-un accident.