avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am cumparat o masina care a fost lovita, proprietarul ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am cumparat o masina care a fost lovita, proprietarul actual stiind asta. Avand martori pot castiga in instanta?

Buna seara! Am cumparat o masina care a fost lovita. Primul proprietar , pe care l-am contactat dupa ce am luat masina mi-a spus ca el a avut accident cu masina si a vandut-o pe dauna totala.Urmatorul proprietar a reparat-o si a pus-o in vanzare. Am vazut masina pe net, am luat-o si apoi am descoperit multe nereguli la ea. Nu am stiut unde sa merg cu masina sa vad daca are ceva. Acum insa as vrea sa stiu ce sanse as avea daca l-as da in judecata pe cel care mi-a vandut-o pentru inselaciune stiind ca masina a fost avariata si nespunandu-mi acest lucru. Mentionez ca primul proprietar ar fi un martor si inca un prieten cu care am mers sa iau masina. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jaguarxkr , utilizator 12:28, 4 Septembrie 2015
Masina avea vicii ascunse de vanzatorul dvs.Cat timp a trecut de cand ati cumparat masina?
puteti face o actiune in rezolutiunea contractului, numita redhibitorie, in termen de 1 an de la data constatarii viciilor.Va va explica un avocat
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
LORELA UNGURIANU, Avocat
Trebuia atunci cand ai cumparat-o sa o verifici in mod normal, sa te uiti la ea, sa o duci in probe. Puteai sa o ridici pe elevator, sa o duci la service auto, sa-i efectueze un tester.
Nu poti sa-ti invoci propria culpa in proces si sa castigi.
Du-te cu masina la un service auto si vezi ce probleme poate sa aiba-verificare auto si tester.
Totusi masina functioneaza sau esti nemultumit de ideea ca, a fost lovita ?
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
ContSters140930, utilizator
Masina merge bine..Dupa ce am cumparat-o am ridicat-o pe elevator si are o sudura la blocul motor. O eroare la inchiderea usilor si porneste putin greu..Porneste la prima cheie insa cum mi s-a spus si mie mai invarte o data..Insa am o teama cand merg cu ea.
Masina am cumparat-o pe 4 ianuarie 2012. cu cine pot vorbi sa mi explice exact ce sanse as avea?
Domnule, ce ai cumparat ? Din ceea ce spui seamana cu o caruta. " Sudura la blocul motor '' descoperita dupa cumparare .
Parerea mea ca, nu ai nicio sansa. Pacat !

Alte discuții în legătură

Sunt fericitul câștigător al unei țepe de 17.000 de euro după achiziționarea unui autoturism în vara trecută. mă puteți ajuta cu niște sfaturi? alecsitu alecsitu Buna ziua, Dupa cum spune si titlu sunt fericitul castigator a unei tepe de 17.000 de euro dupa achizitionarea unui autoturism in vara trecuta a anului ... (vezi toată discuția)
Masina second hand - recuperare din pretul platit georgiana10 georgiana10 Buna ziua. in data de 16 10 2013 am cumparat o masina fara a ma consulta cu un mecanic. dupa ce am terminat cu actele, i am platit o am mers cu ea si mi s a ... (vezi toată discuția)
Masina cu vicii ascunse de vanzator Petre Cernatoiu Petre Cernatoiu Buna ziua, am cumparat o masina de o saptamana si dupa o verificare la service am constatat ca nu are km reali din cartea service si din bord, masina a fost ... (vezi toată discuția)