avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am cumparat o masina care a fost lovita, proprietarul ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am cumparat o masina care a fost lovita, proprietarul actual stiind asta. Avand martori pot castiga in instanta?

Buna seara! Am cumparat o masina care a fost lovita. Primul proprietar , pe care l-am contactat dupa ce am luat masina mi-a spus ca el a avut accident cu masina si a vandut-o pe dauna totala.Urmatorul proprietar a reparat-o si a pus-o in vanzare. Am vazut masina pe net, am luat-o si apoi am descoperit multe nereguli la ea. Nu am stiut unde sa merg cu masina sa vad daca are ceva. Acum insa as vrea sa stiu ce sanse as avea daca l-as da in judecata pe cel care mi-a vandut-o pentru inselaciune stiind ca masina a fost avariata si nespunandu-mi acest lucru. Mentionez ca primul proprietar ar fi un martor si inca un prieten cu care am mers sa iau masina. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jaguarxkr , utilizator 12:28, 4 Septembrie 2015
tu trebuie sa demonstrezi ca avea vicii ascunse, celalalt va dori sa demonstreze ori ca si tu cunosteai viciile ori ca au aparut dupa ce ai cumparat-o.

tu poti sa ceri anularea contractului sau o suma de bani care sa acopere reparatiile viciilor ascunse.
Multumesc pentru ajutor.
ContSters140930 - Am observat ca esti foarte activ in a da sfaturi PROASTE, desi nu ai pic de habar de lansezi de cele mai multe ori in afirmatii nefondate. Stii ce inseamna vicii ascunse? Sunt tocmai acele vicii pe care nu le poti descoperii la o verificare de rutina. Te invit sa te documentezi temeinic inainte sa mai intervi. Nu ti-as fi scris daca nu m-as fi saturat de aberatiile tale postate in mai multe domenii,
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2015
jaguarxkr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt fericitul câștigător al unei țepe de 17.000 de euro după achiziționarea unui autoturism în vara trecută. mă puteți ajuta cu niște sfaturi? alecsitu alecsitu Buna ziua, Dupa cum spune si titlu sunt fericitul castigator a unei tepe de 17.000 de euro dupa achizitionarea unui autoturism in vara trecuta a anului ... (vezi toată discuția)
Masina second hand - recuperare din pretul platit georgiana10 georgiana10 Buna ziua. in data de 16 10 2013 am cumparat o masina fara a ma consulta cu un mecanic. dupa ce am terminat cu actele, i am platit o am mers cu ea si mi s a ... (vezi toată discuția)
Masina cu vicii ascunse de vanzator Petre Cernatoiu Petre Cernatoiu Buna ziua, am cumparat o masina de o saptamana si dupa o verificare la service am constatat ca nu are km reali din cartea service si din bord, masina a fost ... (vezi toată discuția)