avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cerere reexaminare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cerere reexaminare

La cererea de reexaminare privind amendarea pentru ca nu au fost trimise la timp niste acte la judecatorie, se intemeiaza pe dispozitiile carui articol si lege?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:46, 31 Mai 2009
În conformitate cu art. 417 al.(1) lit.a), art. 419 CPC

Cererea de reexaminare se intemeaiza pe dispozitiile art. 108, indice 5 din codul de procedura civila.
se poate cere anularea incheierii judecatoresti? sau numai sa se revina asupra incheierii?Cererea de reexaminare se face numai in nume propriu?
Prin cererea de reexaminare puteti solicita instantei, motivat, sa revina asupra amenzii sau sa dispuna reducerea acesteia. Nu puteti solicita anularea incheierii de sedinta prin care s-a dispus amendarea.

Cererea de reexaminare se face de catre persoana fizica amendata, chiar daca este vorba despre conducatorul unei institutii.

Succes! :)
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor - aducere cu mandat, amenda teapa teapa ce amenda se da pentru neprezentarea la un proces in calitate de martor la o fapta petrecuta in trafic ? nu am primit citatia dar au venit cei de la politie ... (vezi toată discuția)
Antepronunțare sau nu ? viktorV viktorV Stimați forumiști, Am primit Decizie civilă: ”Respinge recursul ca inadmisibil. În baza art. 723 alin. 1 Cpc coroborat cu art. 108 ind. 1 pct. 1 lit. ... (vezi toată discuția)
Amendã judiciarã în cauzã civilã florin_babi florin_babi buna ziua: cum e posibil ca pt. o contestatie a unui proces verbal de contraventie sa fi amendat judiciar cu maximum legal-700 lei, la proces am respectat tot ... (vezi toată discuția)