`` DISPOZITIA NR. 5378/03.04.2014 A MINISTRULUI AFACERILOR INTERNE - CA INCEPÂND CU LUNA APRILIE 2014 SE VOR ACORDA DREPTURILE DE ECHIPAMENT CUVENITE , IN LIMITA A 1/12 DIN VALOAREA CORESPUNZĂTOARE FIECĂRUI ANGAJAT IN PARTE.``
as dori sa intreb ce se deduce de aici pentru ca nu inteleg exact
in lege este stipulat ca inainte cu un an, sa se faca obligatoriu un raport in care sa se ceara echipament, bani sau echipament plus bani (totul in jurul sumei de 2500)
cei ce au trecut numai echipament pe acel raport si nu l-au primit primesc o suma de bani calculata dupa oreche ( 84, 110, 130, 180, 240 ron/luna)
tot in lege am vazut ca este stipulat faptul ca acel echipament cerut , trebuie sa-l primesti in urmatorul an
ca atare daca nu ai primit in acel an echipamentul ti se dau bani in locul lui ?
pentru ca daca ai trecut in raport ca vrei echipament inseamna ca iti trebuie si daca nu l-ai primit insamna ca ti-ai cumparat de la magazin si deci , nu trebuie sa ti se restituie banii
noua ni se zica ca daca am trecut echipament in raport nu primim bani (atunci cand intrebam de diferenta ca trebuie sa o primim pana la suma de 2500) , dar daca primim acest raspuns , de ce mai primim si jumatate din banii cuveniti (130/luna in ce ma priveste pe mine)
in concluzie cu speranta de a ma fi facut ineles, ramane cum gandesc ei sa-ti dea cati bani vor...sa-ti dea echipament cand or vrea sau or avea , desi este un an termenul legal...sau la sfarsitul anului au obligatia sa traga linia si daca nu ai primit echipamentul cerut sa-ti dea banii aferenti pe anul respectiv
va multumesc anticipat
În fiecare luna o sa primiți o parte din norma de echipare.
In legătura cu restanta de echipament - contactați responsabilul cu norma de echipare si vedeți ce soluții are. Pe viitor luați banii si cumpărați ce echipament vreți dvs.
Discutiile pe acest forum nu ar trebui sa individualizeze anumite persoane.
Contract de mandat
Srb
Am un contract intre mine si o persoana fizica, mandatar in care el se obliga in scris o dobanda pe an. Din motive ca tatal meu care si el la randul sau are ... (vezi toată discuția)