Am un contract intre mine si o persoana fizica, mandatar in care el se obliga in scris o dobanda pe an. Din motive ca tatal meu care si el la randul sau are contract de mandat cu aceasta persoana, nu si-a vazut banii tinand cont ca de 4 luni a cerut rezilierea contractului, a adresat anumite cuvinte la nervi. Din aceasta cauza, contractul meu a fost suspendat. Tin sa precizez ca in contract nu scrie ca daca tatal meu sau o alta peroana se cearta cu ei o sa fiu si eu afectat. Motivul care l-a invocat aceasta persoana este ca suntem la pachet. Ideea este ca am cerut si eu rezilierea contractului, si mi s-a spus ca dureaza pana la 2 ani, ca dupa 3 luni de la cerere se face nu stiu ce asigurare. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc
Pe data de 1 Aprilie am semnat un contract intre mine si o alta persoana fizica, prin care el ca mandatar imi ofera o anumita dobanda anuala,lunar dandu-mi profitul cuvenit. Luna aceasta, am primit pe mail ca contractul meu a fost suspendat din cauza conditiilor impuse de o alta persoana (tatal meu).Tin sa precizez ca in contract nu scrie nimic ca si cum as fi legat de o alta persoana. Si din cauza ca tatal meu s-a certat cu aceasta persoana,automat mi s-a suspendat contractul, si profitul pe luna trecuta nu l-am primit, si nici banii investiti nu se stie cand sau daca ii mai primesc.
Ma puteti sfatui cu ceva?
consultati un avocat ca sa va studieze contractul - clauzele, acestea sunt foarte importante deoarece in ele printre randuri poate fi stipulat ceva interesant pt dvs