avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de mandat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de mandat

Am un contract intre mine si o persoana fizica, mandatar in care el se obliga in scris o dobanda pe an. Din motive ca tatal meu care si el la randul sau are contract de mandat cu aceasta persoana, nu si-a vazut banii tinand cont ca de 4 luni a cerut rezilierea contractului, a adresat anumite cuvinte la nervi. Din aceasta cauza, contractul meu a fost suspendat. Tin sa precizez ca in contract nu scrie ca daca tatal meu sau o alta peroana se cearta cu ei o sa fiu si eu afectat. Motivul care l-a invocat aceasta persoana este ca suntem la pachet. Ideea este ca am cerut si eu rezilierea contractului, si mi s-a spus ca dureaza pana la 2 ani, ca dupa 3 luni de la cerere se face nu stiu ce asigurare. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 21:06, 10 Iulie 2014
Pe data de 1 Aprilie am semnat un contract intre mine si o alta persoana fizica, prin care el ca mandatar imi ofera o anumita dobanda anuala,lunar dandu-mi profitul cuvenit. Luna aceasta, am primit pe mail ca contractul meu a fost suspendat din cauza conditiilor impuse de o alta persoana (tatal meu).Tin sa precizez ca in contract nu scrie nimic ca si cum as fi legat de o alta persoana. Si din cauza ca tatal meu s-a certat cu aceasta persoana,automat mi s-a suspendat contractul, si profitul pe luna trecuta nu l-am primit, si nici banii investiti nu se stie cand sau daca ii mai primesc.
Ma puteti sfatui cu ceva?
consultati un avocat ca sa va studieze contractul - clauzele, acestea sunt foarte importante deoarece in ele printre randuri poate fi stipulat ceva interesant pt dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate rezilia un contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager? simona_andreea simona_andreea buna ziua, as dorii si eu un raspuns in legatura cu o problema legata de un contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager, incheiat intre mine si ... (vezi toată discuția)
Companie de telefonie mobila da in judecata o persoana pt neplata andreea_tma andreea_tma Buna, As dori pareri despre articolele din codul civil de care te poti lega atunci cand o societate de telefonie mobila te da in judecata pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Succesiune si contract de inchiriere anita35 anita35 as dori sa ma informez asupra unui caz mai complicat: suntem mostenitori legali dupa tatal meu, care a fost proprietar unei case in care acum sta un chirias. ... (vezi toată discuția)