avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

rovigneta

Buna ziua, In data de 5 octombrie 2013 ora 15 am achizitionat o rovigneta valabila pe 12 luni, insa rovigneta arata ca expira pe data de 4 octombrie ora 23:59. pe data de 5 octombrie ora 9 am circulat pe autostrada soarelui, inseamna ca voi primi acasa amenda desi nu am beneficiat de cele 12 luni ?
Cel mai recent răspuns: davidiri , utilizator 17:51, 25 Octombrie 2014
ati facut calculul la zile ?
pentru expirarea celor 12 luni trebuia sa fie pe 5 octombrie 2014 ora 14:59, asta inseamna ca nu am beneficiat de cele 12 luni
parca anul acesta au fost mai multe zile ca de obicei....cu cel putin o zi . in februarie ati beneficiat ,de 1 zi in plus...si nu a fost cadou de la guvern.
data de expirare a vignetei a fost notata corect , fix dupa 365 de zile fix in ultima secunda a anului in curs , adica la ora 23:59 in data 4 octombrie .
pe autostrada , daca va pozat vreo camera si cu siguranta s-a intamplat , sigur o sa va vina acsa poza + PV din care o sa reiasa cat aveti de plata .
contestatia va fi inutila....
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
ContSters324606, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
luna februarie a fost luna normala, anul a avut 365 zile,am platit pentru 12 luni , nu mi se pare corect daca eu pe 5 oct 2013 ora 15 am facut rovinieta si pe data de 5 oct ora 9 2014 sa platesc amenda ca nu o am valabila

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat inainte de cic cristina_2013 cristina_2013 Buna seara, Am intrat in cic anul acesta si intentionez sa ma intorc la serviciu incepand cu febr. 2015. Societatea la care lucrez mi-a aprobat prin cerere CO ... (vezi toată discuția)
Posibilitati de a intra in prenatal? va rog ajutati-ne cu un raspuns concret afmatei1981 afmatei1981 Buna ziua, sotia mea este insarcinata in 10 saptamani, momentan este angajata cu contract pe perioada determinata care expira pe 15 iulie 2014, contractul la ... (vezi toată discuția)
Rovigneta cristian_k83 cristian_k83 Buna ziua! Am si eu o problema cu o presupusa amenda pentru neplata unei rovignete. Pe scurt. Desi detineam o rovigneta valabila in oct 2010, am fost surprins ... (vezi toată discuția)