Buna ziua, In data de 5 octombrie 2013 ora 15 am achizitionat o rovigneta valabila pe 12 luni, insa rovigneta arata ca expira pe data de 4 octombrie ora 23:59. pe data de 5 octombrie ora 9 am circulat pe autostrada soarelui, inseamna ca voi primi acasa amenda desi nu am beneficiat de cele 12 luni ?
parca anul acesta au fost mai multe zile ca de obicei....cu cel putin o zi . in februarie ati beneficiat ,de 1 zi in plus...si nu a fost cadou de la guvern.
data de expirare a vignetei a fost notata corect , fix dupa 365 de zile fix in ultima secunda a anului in curs , adica la ora 23:59 in data 4 octombrie .
pe autostrada , daca va pozat vreo camera si cu siguranta s-a intamplat , sigur o sa va vina acsa poza + PV din care o sa reiasa cat aveti de plata .
contestatia va fi inutila....
luna februarie a fost luna normala, anul a avut 365 zile,am platit pentru 12 luni , nu mi se pare corect daca eu pe 5 oct 2013 ora 15 am facut rovinieta si pe data de 5 oct ora 9 2014 sa platesc amenda ca nu o am valabila
Rovigneta
cristian_k83
Buna ziua! Am si eu o problema cu o presupusa amenda pentru neplata unei rovignete. Pe scurt. Desi detineam o rovigneta valabila in oct 2010, am fost surprins ... (vezi toată discuția)