Buna ziua! Am si eu o problema cu o presupusa amenda pentru neplata unei rovignete. Pe scurt. Desi detineam o rovigneta valabila in oct 2010, am fost surprins de camerele de la Maracineni jud. Buzau ca nu as fi avut platita taxa pentru masina proprietate personala. Am contestat primul proces verbal in instanta, si am castigat in mai 2011. Dupa cum ziceam eu aveam rovigneta valabila. Dupa primul proces verbal venit acasa, pe care l-am contestat, chipurile a mai venit unul, din tot din oct 2010. O a doua amenda. Nu am intrat in posesia acestuia, asadar nu am putut face contestatie. Dupa 3 ani. Adica in iunie 2014, mi-a venit acasa de la executori judecatoresti niste hartii prin care sunt instiintat ca trebuie sa platesc taxa de drum de 28 euro si vreo 200 lei taxe pentru executori. Plus, o poprire pe un cont de la BCR pana platesc. Mentinonez ca am acasa hotararea judecatoreasca prin care am contestat si castigat procesul in ceea ce priveste primul proces verbal. Al doilea mi l-au trimis odata cu actele acestea de executare. Ce pot face. Multumesc frumos.
Va multumesc pentru raspuns. Nu stiu exact daca mai sunt in termenul de 15 zile. Eu am primit actele cu executarea in 23 iulie. Unde pot face contestatia? Eu mi-am schimbat domiciliul pe Bucuresti sect. 3. Multumesc frumos.
Amenda rovigneta
krystanu
Buna ziua,
in cursul anului 2011 am post suprins pe drumul (altfel nu am cum sa ii zic) intre Buzau si Ramnicu Sarat, in dreptul localitatii Maracineni, ... (vezi toată discuția)