avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Chirie MAPN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Chirie MAPN

Buna ziua,
As dori sa fac contract de chirie si sa beneficiez de decontul acesteia .Lucrez in armata.(MAPN)
cati metri patrati trebuie sa aiba apartamentul inchiriat in conditiile ca sunt si insurat
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: terentetalharu , utilizator 16:54, 26 Octombrie 2014
Ai aici legea locuintei : [ link extern ]

Dar nu cred ca este condiționat de spațiu / membrii de familie ci de cuantumul salariului
, maxim 50% din salariu. Poti sa iti inchiriezi si un penthouse tot jumatate din salariu il primesti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
terentetalharu, utilizator
Dupa cum am gasit in tabelul de la sfarsitul articolului este vorba de 52 de m pentru 2 persoane....cum este si cazul meu si din ce am auzit de la ei , cam tot dimensiunea asta ar cereo , oricum se folosesc de legea asta doar pentru a refuza dosarele....
Eu iti recomand sa citesti HG nr.1867/2005 : Scrie clar toata procedura.
Daca ești ofițer este normal sa iti ceara un spațiu mai mare ca de.......dacă ești subofițer sau S.G.P. poți sa stai si in coteț.
Scuze dacă te simți jignit dar asa gândește onorata comisie.
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2014
terentetalharu, utilizator
Ai perfecta dreptate. Oricum iti multumesc enorm pentru ajutor
Orice iti cere in plus fata de HG nr.1867/2005 poți sa contești dar se uita comisia la tine urat si te ia la puricat, vizite ..etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg nr. 384/2015 hdanny hdanny As dori unele precizari cu privire a punerii in aplicare a HG nr. 384/2015 - modificarea si completarea HG nr. 1.867/2005 privind stabilirea cuantumului si ... (vezi toată discuția)
Ordinul militar cl 2 rahova rahova Sunt confuz!!! Legea 574 din 14 decembrie 2004 (Legea 574/2004) Art. 1. - (1) Decoratia Semnul onorific In Serviciul Patriei pentru maistri militari, ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu (contractul de inchiriere si consimtamantul proprietarului) tibiolah tibiolah [b]Intrebare:[/b] Daca un chirias, in baza unui contract de inchiriere pentru un apartament, incheiat si inregistrat la administratia financiara in urma cu 6 ... (vezi toată discuția)