avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit de nevoi cu ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit de nevoi cu ipoteca

Buna ziua!
Am un credit de nevoi cu ipoteca la Banca Romaneasca. La fel ca si ceilalti am ajuns in situatia ca dobanda a tot crescut chiar daca euribor-ul a scazut. Am depus si o plangere la ANPC. As vrea sa stiu intr-un caz concret, ca stiu ca au mai fost, daca s-a ajuns la micsorarea dobanzii si daca s-a obtinut o formula clara pentru calculul acesteia, ca nici macar atat nu au vrut sa-mi dea - formula pentru calculul dobanzii.
Multumesc anticipat!
Sa auzim de bine!
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 12:11, 21 Iulie 2009
Buna ziua.

Formula de calcul o gasiti in Legea 289 republicata din 2004 referitoare la creditul de consum.
In termen de 30 de zile ANPC trebuie sa va raspunda cu privire la masurile luate in legatura cu plangerea dvs. - in speta daca vor aduce in fata instantei cazul dvs. sau nu. Au existat si cazuri concrete in care imprumutatii au avut castig de cauza. In procesul intentat de ANPC bancii dvs. puteti interveni, direct sau printr-un avocat care sa va reprezinte, si puteti sa aduceti argumente in favoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La decizia creditorului , dobanda nu scade chiar daca euribor la 6 luni a scazut jojogirl jojogirl Buna ziua , In contractul meu de credit la art.4 - Dobanda - este stipulata o clauza in care se mentiona ca \"la decizia creditorului , rata dobanzii va fi ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca si riscul de lichiditate hevior hevior In luna mai 2008 am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca (in euro) la ING Bank. In contract scrie asa: [i]Rata dobanzii folosita pentru ... (vezi toată discuția)
Majorea marjelor fixe este sau nu legala? anca_197 anca_197 buna ziua! sunt titulara a doua contracte de credit in lei si in euro la Banca Romaneasca din anul 2008.La contractul in euro dobanda se compune din marja ... (vezi toată discuția)