avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Urmari neplata sanctiune ITM
Discuție deschisă în Executare silită

Urmari neplata sanctiune ITM

Buna ziua,

Acum cateva luni parintii mei si-au deschis o firma- o patiserie. In scurt timp a venit ITM-ul peste ei si s-a facut un proces verbal care contine numai aberatii pe care angajatii l-au semnat din mare prostie.
Firma a primit o sanctiune de 20000 RON.
A urmat un proces pe care parintii mei l-au pierdut si ITM-ul a castigat.

Urmeaza intrebarea: Daca nu patesc sanctiunea ce se intampla? Utilajele firmei sunt cumparate pe persoana fizica. Ei nu au inregistrat cheltuieli pe firma cand au ridicat sediul. IN contul bancar al firmei nu exista prea multi bani.
De fapt, va puteti inchipui ce incasari are o patiserie din provincie cu doi patiseri.

Imi puteti povesti pe scurt care ar fi scenariile posibile?
Parintii mei pot declara ca sunt in imposibilitate de plata, sa intre in insolventa si sa isi deschida firma pe alt nume?
Ce poate face fiscul pentru a rcupera acesti bani?

Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Srl- ul la care sunt administrator a fost dat in judecata lbg4 lbg4 Buna ziua, SRL- ul la care sunt administrator a fost dat in judecata si am pierdut procesul, societatea fiind datoare persoanei fizice care a intentat ... (vezi toată discuția)
Un sfat, va rog goppo123 goppo123 Buna ziua tuturor. eu am o firma pentru care nu am depus bilantul la reg. comertului pe 2005 si 2006. Zilele trecute m-am trezit ca sunt citat intr-uk proces ... (vezi toată discuția)
Cazul meu-bancruta frauduloasa da sau nu ? ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua, Povestea sta cam asa: infiintez un srl cu un asociat( eu si administrator), srl nu va avea activitate dar achizitionez materie ... (vezi toată discuția)