avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despagubire civila proces penal lovituri cauzatoare de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despagubire civila proces penal lovituri cauzatoare de moarte

Ce demersuri trebuie facute pentru recuperarea daunelor materiale dupa pronuntarea sentintei?
Am uitat sa mentionez ca vinovatul este minor si se afla in cresterea bunicii..
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2015
gi-jane2, moderator
va trebui sa puneti in executare hotararea. chiar daca inculpatul este minor, despagubirile vor fi achitate de catre partea responsabila civilmente.
V-ati constituit parte civila in cadrul procesului penal?
da
Trebuia sa introduceti in cauza pesoana responsabila civilmente (parintele) si sa aveti o hotarare care sa il oblige civil pe acesta. Acum e tardiv. Puteti numai sa executati minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune in urma unui accident de circulatie costyseby costyseby intr-un accident rutier soldat cu moartea unei persoane dosarul a ajuns in instanta si s-a dat si o hotarare dupa cum urmeaza: - soferul a primit 1.4 ani ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii - pareri Andrei Ciorcila Andrei Ciorcila Speta : Un minor fura lui X 10000 RON din masina . In urma rechizitoriului intocmit de procuror se stabileste vinovatia minorului insa nu se poate lua nici ... (vezi toată discuția)
Constituire parte civila in proces penal? andrreya andrreya Buna seara, Am auzit ca se pot constitui parti civile in procesul penal in vederea obtinerii daunelor materiale si morale. 1.Cum se procedeaza in acest ... (vezi toată discuția)